ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА BEM 1032 1000W Ф-320mm - 3400125 CLASSIC EINHELL

Шифра:

78900500

Опис:

•Напон: 230 V | 50 Hz
•Моќ: 1000 W
•Ширина на сечење-32см
•Големина на корпа-25литри
3299 ден.

Издвојуваме

последни информации настани и случувања