За нас

Со цел да ви овозможи поголемо задоволство и понапредно купувачко искуство според најсовремените светски стандарди, Електрометал од ноември 2014 година започна со нов концепт на работење. Новото ентериерно уредување во нашите изложбени салони и начинот на купување е само дел од промената со која сакаме да бидеме поблиски до вас. Кај нас можете најдете се што е потребно за опремување или освежување на вашиот дом и градина по најдостапни цени. Широкиот асортиман на производи брои преку 30.000, меѓу кои можете да одлучувате и помеѓу едни од најквалитетните светски брендови во своите индустриски гранки како на пример: HYUNDAI ELECTRONICS, LIGHTING & BATTERIES, KOLO, ETI, BOSCH, TEM, LEGRAND, METALKA MAJUR, SOUDAL, PESTAN, ARISTON И МНОГУ ДРУГИ. Можете да не посетите во нашите изложбени салони на ул.Перо Наков бр.25 (Маџари) и на ул.11-ти Октомври бр.125 (Стара Рампа).

Издвојуваме

последни информации настани и случувања